"Doar împreună putem avea un oraş curat!"
Acasă > Servicii > Deszăpezire
 

Deszăpezire

 RER Ecologic Service Oradea S.A. prestează și servicii specifice de iarnă, respectiv activități de curățare și transport a zăpezii de pe căile publice și menținerea acestora în funcțiune pe timp de îngheț și polei.rer curata zapada 01

Funcție de prognoză se acționează preventiv pentru preîntâmpinarea depunerii unui strat consistent de zăpadă și pentru combaterea formării poleiului.

În vederea desfășurării acestei activități, prin aprovizionare din timp, sunt asigurate stocurile de materiale antiderapante necesare susținerii activității de deszăpezire pe timp de o lună, în condițiile unor căderi medii de zăpadă.  RER Ecologic Service Oradea S.A. investește anual în achiziționarea mijloacelor mecanizate de intervenție pe timp de iarnă, având în dotare la această oră și utilaje capabile să intervină eficient și pe străzi înguste.

Activitatea de deszăpezire se face în funcție de importanța străzilor, prioritate absolută având traseele mijloacelor de transport în comun. Îndepărtarea manuală a zăpezii se face cu preponderență în zonele trecerilor de pietoni, a stațiilor mijloacelor de transport în comun, în zonele instituțiilor publice și a unităților de alimentație publică.

Zăpada îndepărtată se transportă și se depozitează în locațiile stabilite de autoritatea publică locală.