"Doar împreună putem avea un oraş curat!"
Acasă > Servicii > Salubrizare stradală
 

Salubrizare stradală

Beneficiarul principal al acestui serviciu este Primăria Municipiului Oradea.Image2
Se execută prestaţii de salubrizare stradală şi întreţinerea curăţeniei stradale. Activitatea se desfăşoară pe formaţii de lucru, fiecare formaţie fiind coordonată de un sef de formaţie, astfel:

  • Formaţiile de măturat manual execută prestaţiile de măturat manual străzi, trotuare, pasaje, răzuitul la rigolă, golit coşuri stradale de gunoi, etc. Activităţile manuale se desfăşoară în program de zi şi de noapte.
  • Formaţia de măturat mecanic, execută prestaţiile de măturat mecanic, periat şi aspirat străzi , cu autospeciale Mercedes, Iveco şi Boschung. Prestaţiile se execută în program de noapte. Tot în cadrul acestei formaţii lucrează 3 autospeciale pentru spălat mecanizat străzi, pieţe, pasaje pietonale etc. Prestaţiile se execută în program de zi şi de noapte.
Iarna, se execută servicii de dezăpezire, cu autospeciale dedicate, cu autospeciale de măturat şi spălat prevăzute cu lamă, cu care executăm prestaţii de pluguit zăpada şi combaterea poleiului. Executam deasemenea şi lucrări manuale de dezăpezire şi spart gheata.